حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

مقام صهیونیست: به رفح حمله می‌کنیم

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه گفت تل‌آویو کنترل رفح را به دست خواهد گرفت، حتی اگر این امر باعث اختلاف با ایالات متحده شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دورنمای یورش تانک‌ها و سربازان رژیم صهیونیستی به رفح، در ظاهر مایه دل‌نگرانی آمریکای مدعی حقوق بشر شده است، آن هم در شرایطی که برنامه‌ای برای جابجایی بیش از یک میلیون فلسطینی که از زمان آواره شدن در مناطق دیگر نوار غزه در طول جنگ پنج ماهه به آنجا پناه آورده‌اند، وجود ندارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با یورش‌های زمینی و هوایی از هفتم اکتبر جان بیش از ۳۱ هزار فلسطینی را گرفته است، وعده داده از تخلیه غیرنظامیان و کمک‌های بشردوستانه در رفح اطمینان حاصل کند؛ اقداماتی که مقامات ارشد تل‌آویو قرار است در روز‌های آینده در کاخ سفید به دستور «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره آن‌ها بحث کنند.

یکی از این نمایندگان رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک است که در اظهاراتی گفت: «ما کاملا مطمئن هستیم که می‌توانیم این کار را به گونه‌ای انجام دهیم که موثر باشد؛ نه تنها از نظر نظامی، بلکه در بعد بشردوستانه و آن‌ها اعتماد کمتری دارند که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم».

درمر، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده گفت تل‌آویو ایده‌های آمریکا را در مورد رفح خواهد شنید، اما این شهر واقع در مرز غزه با مصر، خواه متحدان به توافق برسند یا نرسند، گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ران درمر گفت: «حتی اگر اسرائیل مجبور شود به تنهایی بجنگد، این اتفاق خواهد افتاد. حتی اگر تمام دنیا از جمله ایالات متحده علیه اسرائیل شوند، ما تا پیروزی در نبرد خواهیم جنگید».

درمر گفت باقی‌ماندن حماس باعث «حملات بی‌پایان» علیه رژیم صهیونیستی از سراسر منطقه می‌شود و «به همین دلیل است که عزم برای بیرون راندن آن‌ها بسیار قوی است، حتی اگر منجر به شکاف احتمالی در روابط با ایالات متحده شود».

این مقام صهیونیست همچنین گفت چهار گردان دست‌نخورده حماس در رفح وجود دارد که توسط عواملی که از دیگر مناطق غزه عقب‌نشینی کرده بودند، تقویت شدند و این ۲۵ درصد از قدرت این گروه قبل از جنگ را تشکیل می‌دهد.

سفیر پیشین رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «قصد نداریم اجازه دهیم یک‌چهارم آن‌ها اینجا بمانند. ما به رفح می‌رویم، چون مجبوریم... و فکر می‌کنم آنچه مردم درک نمی‌کنند این است که هفتم اکتبر یک لحظه وجودی برای اسرائیل است». / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار